RESTORAN & CAFFE BAR

Restoran SIA Split Hotel svakodnevno služi bogati buffet doručak od 07:00 do 10:30 sa raznovrsnim izborom dnevno svježih namirnicama koje će zadovoljiti svakog gosta.

Ambijent, usluga te vrhunski specijaliteti idealna su kombinacija za svečane, poslovne i obiteljske susrete dok raznovrsnu ponudu pomno pripremljenih jela koja povezuje tradicionalnu mediteransku kuhinju i internacionalne okuse upotpunjuje pažljivo odabrana vrhunska vina kako bi Vam osigurali vrhunski gastronomski doživljaj.

Ako imate potrebu za svečani ručak ili večeru, vjenčanje ili coctail party za Vaše prijatelje ili pak poslovne partnere, poklonite nam Vaše povjerenje i pružit ćemo Vam doživljaj za pamćenje.

Ugodan ambijent restorana SIANA može primiti do 115 osoba. Naše vrhunsko osoblje stoji vam na raspolaganju za organizaciju vaših proslava od privatnih (vjenčanja, krštenja, pričesti, krizme, obljetnice itd.) do poslovnih (poslovni ručkovi, banketi itd.).

Nudimo vam jela iz našeg vrhunskog a la carte jelovnika, kao i odabrana vina s naše bogate vinske karte. Gastronomska ponuda prilagođena je svim vrstama događanja, bilo da se radi o najjednostavnijoj pauzi za kavu, poslovnom ručku ili gala večeri.

Za sve posebne želje stojimo vam na usluzi u bilo kojem trenutku.

RESTORAN & CAFFE BAR

BRUNCH

A la card doručak ili brunch koji se ne preskače

”Jaja”, ”sendviči”, ”slatko” i ”zdravo” kategorije su à la carte ponude, iza kojih se kriju ukusne i različite varijante doručka i brunch-a na koji sigurno nećete zaboraviti. Dođite i uvjerite se i sami zbog čega hotel Ora nosi ponosno titulu najboljeg doručka u našem gradu.

Bilo da ste ljubitelj proteinskog doručka, raznih sendviča, slatkog ili zdravog bruncha  budite naš gost i započnite dan sa nama na najbolji mogući način.